در فصول قبلا ادعای بزرگی کردیم ! اصول عدالت ابدی در کل کیهان و تمدنهای موجود در آن جاری بوده و بنابراین ابرستون عدالت ابدی در همه خلقت حاکم میباشد. در این فصل قصد داریم باثبات این موضوع نزدیک شویم. گرچه در این لحظه از تاریخ که ما زندگی کرده و این کتاب نگارش میشود ، شهود قطعی از تمدنهای کیهانی وجود ندارد که بتوان بآن تکیه کرد ، اما نشانه های پراکنده ای از این تمدنها وجود دارند. به برخی از آنها اشاره میکنیم :
1. آثار باستانی و ثبتی این تمدنها بر روی کره زمین ( مثلا دیوار سنگی ساکسای هوآمان و خطوط ناسکا در پرو ، استون هنج در انگلیس ، تئوتیهوکان در مکزیک ، مجسمه های جزیره ایستر شیلی ، اهرام مصر ، نقاشی های وال کامونیکا ذر ایتالیا ، …. )
2. موجودات فضائی مرده ( شاید هم زنده ) که توسط کشورهای پیشرفته بدست آمده و برروی آنها تحقیقات میشود. عکسهائی از آنها را در ادامه خواهید دید
3. آثاری از سیارات قابل زندگی حیات هوشمند ( مشابه زمین ) که بکمک تلسکوپهای فضائی بدست آمده و در آینده بیشتر هم کشف میشوند. یک نمونه از گزارش آنها را در ادامه مطالعه فرمائید
4. عکسها ، فیلمها و گزارشاتی که از سفینه های فضائی این موجودات بدست آمده
5. محاسبات علمی ، ریاضی و نجومی که از وجود سیارات قابل سکونت در کیهان خبر میدهند
6. اشاراتی به این تمدنها در کتب دینی و بخصوص قرآن کریم
7. آثاری از موجودات هوشمند فرا زمینی با نام کلی اجنه که در تاریخ ملل وجود داشته و اخیرا حتی عکس و فیلمهائی از آنها دیده شده است (ممکن است اجنه موجوداتی فرا زمینی باشند که هزاران سال قبل به زمین وارد شده ولی بدلایلی نامعلوم امکان بازگشت نداشته اند و ساختار آنها امکان پنهان شدن و دوری از اجتماعات انسانی را داده است )
8. علائم رادیوئی دریافتی از کیهان که از نظم و انظباط معنی داری برخوردارند ( بعنوان نمونه : علائمی که در ۱۵ آگوست سال ۱۹۷۷ در دانشگاه اوهایو امریکا ثبت شد. در زمان ثبت ، دانشمندان را بقدری شگفت زده کرد که در تمام دستنوشته های موجود عبارت “WoW” ( به معنی تعجب خیلی زیاد) قابل مشاهده است )
9. احتمال وجود ۳۰۰میلیون سیاره مشابه زمین در راه شیری :: بدنبال زمین دیگری هستید؟ دانشمندان برآورد میکنند که شاید ۳۰۰ میلیون سیاره دیگر مثل زمین در کهکشان راه شیری وجود داشته باشد. تحلیل جدید دادههای فضاپیمای کپلر ناسا تعداد سیارات فراخورشیدی زیستپذیر را که تصور میشود در کهکشان راه شیری وجود داشته باشد، افزایش داده است. یک دهه پیش، گروهی از ستارهشناسان درصدد تحقیق در مورد یکی از قدیمیترین پرسشهایی بودند که فیلسوفان، دانشمندان، کشیشان، ستارهشناسان، عرفا و بقیه نژاد بشر را بخود سرگرم ساخته بود: چند زمین دیگر وجود دارد؟ (البته اگر وجود داشته باشند) و اینکه چه تعداد سیارهٔ دوردست وجود دارد که میتوانند زندگی همانگونه که ما میشناسیم را در خود جای دهند؟ ابزار آنها، فضاپیمای کپلر بود که در مارس سال ۲۰۰۹ با یک مأموریت سهسال و نیم برای رصد ۱۵۰ هزار ستاره در بخشی از آسمان در کهکشان راه شیری بهفضا پرتاب شد. این ابزار بهدنبال کاهش درخشش نور ستارگان در اثر عبور سیاره فراخورشیدی از مقابل ستاره اصلی خود بود. پیش از آنکه این فضاپیما در سال ۲۰۱۸ اطلاعات خود را منتشر کند، بیش از ۴ هزار سیاره در میان این ستارهها نامزد شده بودند. تاکنون هیچ یک از آنها نشانهای از زندگی یا زیستگاه را از خود نشان ندادهاند (مسلماً آنها بسیار دور هستند و مطالعهٔ آنها دشوار است). این رقم نشان میدهد که میلیاردها سیارهٔ فراخورشیدی در کهکشان راه شیری وجود دارند. اما چه تعداد از آنها بهطور بالقوه زیستپذیر هستند؟ گفته میشود که هدف رسمی کپلر، اندازهگیری عددی بهنام eta-Earth بود؛ یعنی کسری از ستارههای شبیه خورشید که در اطراف خود شیئی بهاندازه زمین دارند و در کمربند حیات بدور آنها میچرخند؛ یعنی جایی که برای نگهداری آب مایع باندازهٔ کافی گرم است. گفتنی است بنابر برآوردهای ناسا، دستکم ۱۰۰ میلیارد ستاره در کهکشان راه شیری وجود دارد که از این شمار نزدیک به ۴ میلیارد ستاره مانند خورشید هستند. اگر فقط ۷ درصد از این ستارهها دارای سیارات زیستپذیر باشند – تخمینی محافظهکارانه – در اینصورت تنها در کهکشان راه شیری نزدیک به ۳۰۰ میلیون کره مثل زمین و زیستپذیر میتواند وجود داشته باشد.


دیدگاهتان را بنویسید