شنیده های تلخ و شیرین و درسی از عدالت ابدی
هر روز اتفاقات زیادی در جامعه داخلی خود و یا جوامع خارجی بوقوع میپیوندد. وقتی آنها را شنیده (و یا دیدیم) برحسب اهمیتی که برای ما دارد ، یا باعث جلب توجهمان شده و یا از کنارش میگذریم. اما اگر شنیدهای نظرمان را جلب کرد ، قبل از انتقال آن به دیگران و برای اعتبار خودمان هم که شده ، بدوا لازم است آنرا بررسی کنیم و سپس قضاوت ، تا از راه عدالت به بیراهه نرویم. اگر وقت بررسی هم نداریم از صدای نزدیکترین فرد بخود هم که شنیدیم فوری آنرا قضاوت و تشییع نکنیم و این یکی از دستورات اساسی رعایت قوانین “عدالت ابدی” میباشد. برای نمونه ، داستان اخیر آقای صدیقی امام جمعه تهران را در بوته تشریح شناخت “عا” مطرح کرده و تعدادی از نقل قولها و کلیپها را در ادامه ببینیم. حال سوال میکنیم : بعد از مطالعه و دیدن آنها ، آیا میتوانیم قضاوت صحیح کنیم یا به بررسی بیشتر احتیاج داریم؟ لطفا اگر در ابعاد قضاوت آن سردرگم شدید به کتب “عا” مراجعه کرده و جواب خود را بگیرید که اگر اشتباه کنید از عواقب آن گریزی ندارید! فکر میکنید چه گریزی و از چه ؟! حتما در کتب مطالعه کنید
تذکر مهم: نویسنده نه در مقام تایید است و نه تکذیب، مقام ما فقط اشاره و قیاس بر طبق اصول عا است
1. درخواست از آقای صدیقی بعد از عذرخواهی :
یک وکیل دادگستری درباره موضوع زمین خواری در مجموعه حوزه ازگل نوشت: آقای صدیقی به عنوان راس مجموعه حوزه علمیه ازگل بیشترین مسئولیت رادارد. به گزارش خبرآنلاین، در پی افشای موضوع زمین خواری در حوزه ازگل با مدیریت امام جمعه موقت تهران و عذرخواهی وی، علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در شبکه ایکس نوشت: آقای کاظم صدیقی با تائید اصل وقوع تخلف توسط نزدیکان و غفلت خودش در موضوع ازگل عذرخواهی کرده و خواهان رسیدگی قانونی و بدون اغماض به تخلف افراد، اعم از آشنا و غیرآشنا شده. اولا این از مسئولیت قانونی افراد نمیکاهد. آقای صدیقی به عنوان راس آن مجموعه بیشترین مسئولیت را دارد. ثانیا تقاضای ایشان برای پیگرد افراد قبل از هر کس باید مشمول خودش شود. یعنی اگر این تقاضا صادقانه است ، ایشان باید قبل از هر کسی در محکمه حاضر شده و جوابگوی شود.
2. مهاجری: از خودتان نپرسیدید چرا احمدینژاد زمین ازگل را به شما داد نه برجسازها؟/حاضرید تن به شفافیت دهید و از این مخمصه نجات پیدا کنید؟
مهاجری در یادداشتی نوشت: آیا آقای صدیقی حاضر است تن به شفافیت بدهد و از این مخمصه نجات یابد؟ اگر معلوم شود کدام اشخاص حقیقی و حقوقی برای ساختن حوزه علمیه ای (که به شهادت تصاویر منتشر شده) لوکس و شیک هم هست پول داده اند خیلی از مسائل روشن می شود. به گزارش خبرآنلاین، محمد مهاجری، فعال رسانه ای اصولگرا، در یادداشتی باعنوان «سوال هایی که آقای صدیقی از خودش نپرسید» در کانال تلگرامی خود نوشت: فرض کنید، فلک با مردم ایران مهربان میبود و آقای احمدینژاد شهردار تهران نمیشد و باغی را در منطقه ازگل تهران به آقای صدیقی واگذار نمیکرد. تصور میکنید آن باغ الان چه بود؟ یک پارک برای مردم منطقه؟ یک مجتمع تفریحی-فرهنگی؟ یک فرهنگسرا؟ یک بیمارستان؟ نه! اشتباه می کنید. آنجا به قطعات محتلف تقسیم می شد و دهها برج مسکونی در آن بنا می شد و الان دهها هزارمیلیاردتومان ارزشش بود. نانش توی سفره کی میرفت؟ حدسش خیلی سخت نیست. بگردید ببینید چه کسانی در آن مقطع از طریق الطاف شهردار وقت تهران به آلاف و الوف رسیده اند؛ سود این زمین ها هم به آنها می رسید. همان ها که قبلتر از سوآپ و بعداً از برجسازی در مناطق پرسود پایتخت ، جیبهاشان را پر کردند ، باغ ازگل را هم می خوردند. خب. حالا بجای آن زمینخوارهای رانتخوار، زمین را به ساخت یک حوزه علمیه اختصاص دادهاند، و جلوی آن همه رانت گرفته شده، آقای صدیقی از خود نپرسیده چرا؟
اگر من به جای آقای صدیقی بودم حتما از خودم می پرسیدم واقعا چرا شهردار وقت، آن زمین را به من داد و به برجسازها نداد؟ …
فرض کنیم سوال های بالا اصلا برای آقای صدیقی پیش نیامده. آیا این پرسش هم در ذهنش شکل نگرفت که برای احداث آن حوزه علمیه باید از کجا پول تهیه میکرد؟ لابد گفته می شود افراد خیرخواه و متشرع چنین پولی داشته و داده اند. باز هم آقای صدیقی از خود نپرسیده آنها با چه هدفی این پول ها را داده اند؟ آیا حاضر است نام آنها را بگوید؟ آیا آقای صدیقی حاضر است تن به شفافیت بدهد و از این مخمصه نجات یابد؟ اگر معلوم شود کدام اشخاص حقیقی و حقوقی برای ساختن حوزه علمیه ای ( که به شهادت تصاویر منتشر شده) لوکس و شیک هم هست پول داده اند خیلی از مسائل روشن می شود.
- به گزارش خبرگزاری فارس،
علی فروغی مدیر شبکه سه سیما در یادداشتی با موضوع حمله به آیتالله صدیقی نوشت: این یادداشت ۱۰ روز بعد از حدود ۶ ساعت جلسه با آیت الله صدیقی و مدیران حوزه علمیه امام خمینی نوشته شده است.خلاصه ماجرا این است فردی در زیر مجموعه در جریان امورات اجرایی تخلفی می کند و با اطلاع اقای صدیقی از موضوع ، قبل از همه قیل و قال ها با آن تخلف و افراد برخورد شده و از داراییهای حوزه صیانت میشود …
مردم ما حتما روزی پشت صحنه این جریان را خواهند دانست. دستور قرآنی در این موارد چیست؟ ۳.ای برادران و خواهران دینی من “اجتنبوا کثیرا من الظن ان بعض الظن اثم”گمان بدی که بر اساس خبر جریان فاسد سیاسی به شما می رسد قطعا مصداق این آیه است. قران از ما می خواهد از این گمان بد “خیلی” دوری کنیم. ما اینگونه عمل می کنیم؟! ۴. ای کاش برای اینگونه مسائل به جای اینکه گوشمان به فلان اکانت توییتر می بود؛ قدری بیشتر تحقیق میکردیم؛ به حرف آقای جاودان گوش می کردیم. سراغ امثال آقایان عابدینی و میرهاشم و تحریری و میرباقری می رفتیم. عالم مطلع و با تقوا در همین تهران کم نداریم؛ مراجعه ما برای گره های ذهنی به جای گشتن بین کامنت ها باید مراجعه به این ها باشد…
- …