یادداشت : مشکلات متعدد و تاثیرگذار داخلی و خارجی که اکنون در داخل و اطراف کشور در حال وقوع است ، این فرصت و فکر را در دشمنان برنامه ساز و قدرتمند بیگانه بوجود آورده که زمان اقدام علیه ایران فرارسیده که قبلا وجود نداشته و باید زودتر دست به اقدام بزنند. از طرفی همین مشکلات و تحولات خارمیانه نوعی از شوک به تصمیم سازان وارد کرده که در رسانه ها نیز بآن اشاراتی شده است. مثلا در بحث انجام وعده صادق3 ، ترس وقوع جنگ کمی سرریز شده و این تردید را بوجود آورده که تیر آخر را ما نزنیم. در مورد تردید های تصمیم در امور داخلی هم صحبتی نمیکنیم.
اما آنچه را باید در نظر داشت که اساتید فکر نیز بآن تاکید دارند ، هر عقب نشینی ، پیشروی مقابل را بهمراه دارد و اگر فکر کنیم این تاکتیک خوبست! ممکن است اصلا امکان جلوگیری از پیشروی بیشتر و یا محاصره ناگهانی پیشروی کنندگان فراهم نشود. نمونه های منطقه ای کوچک ممکن است برای قدرتهای بزرگتر هم بوقوع بپیوندد!! به گزارشات زیر توجه کنید:
فضاسازی رسانهای با کلید واژه حمله به ایران، دکترین هستهای تغییر میکند؟
فضاسازی رسانهای غربی-عبری ، این خط را در روزهای اخیر دنبال میکند که حمله به ایران امری حتمی و قریب الوقوع است. واشنگتن پست نوشته است: اکنون که سپرهای دفاعی ایران، فروریخته، آمریکا و اسرائیل با یک انتخاب فوری روبرو هستند. وزیر دفاع پیشین اسرائیل مدعی شده «فرصتی برای اقدام» وجود دارد و زمان در حال گذر است. تابناک مینویسد، پس از تحولات اخیر منطقه و بویژه آتش بس با حزب الله لبنان و سقوط دولت اسد، این خط اصلی در رسانههای غربی-عبری دنبال میشود که حملهای به ایران توسط اسرائیل یا آمریکا صورت خواهد گرفت. در این راستا روزنامه صهیونیستی هاآرتص اعلام کرده یک مقام ارشد ارتش اسرائیل هفته گذشته به خبرنگاران گفت که نیروی هوایی در حال آماده شدن برای ماموریت بزرگ بعدی است. باراک راوید خبرنگار آکسیوس گفته است: به نظر میرسد اینها ایستگاههای بعدی قطار ترامپ در خاورمیانه باشد. تهران (بدون تاسیسات هستهای)، توافقات (بین اسرائیل و سعودی ها) و (انتقال کرانه باختری به حاکمیت اسرائیل)
فاکس نیوز: اسرائیل و آمریکا با چراغ سبز مشاوران و وزیران ترامپ در حال هماهنگی نهایی برای یک حمله همه جانبه برای توقف برنامه هستهای ایران هستند! کانال ۱۳ اسرائیل هم مدعی شده است: هماهنگیهای نهایی ارتش با نهاد سیاسی تل آویو برای حمله به تاسیسات هستهای ایران در حال انجام است. این خبرها پس از آن منتشر میشود که نتانیاهو و ترامپ درباره ایران با یکدیگر چندین بار تلفنی صحبت کردهاند. همزمان واشنگتن پست نیز به نقل از دیوید ایگنیشس نوشته است: اکنون که سپرهای دفاعی ایران، فروریخته، آمریکا و اسرائیل با یک انتخاب فوری روبرو هستند. وزیر دفاع پیشین اسرائیل مدعی شده «فرصتی برای اقدام» وجود دارد و زمان در حال گذر است. همچنین «وال استریت ژورنال» در گزارشی اخیرا اعلام کرده که تیم انتقالی ترامپ به این رسانه گفتهاند که احتمال حمله به سایتهای هستهای با جدیت بیشتری در حال بررسی است. زمانی که اسرائیل بعد از وعده صادق۲ عنوان کرد ممکن است تاسیسات هستهای یا نفتی ایران را هدف قرار دهد، ترامپ از این موضوع دفاع کرد و رویکرد بایدن در خصوص نهی اسرائیل در این زمینه را مورد نقد قرار داد. اکنون برخی گزارشها مدعی هستند که اکنون احتمال حمله به سایتهای هستهای توسط برخی از اعضای تیم انتقالی ترامپ که سقوط دولت اسد، آینده نیروهای آمریکایی در منطقه و حمله اسرائیل به حزبالله و حماس و دیگر شرکای محور مقاومت به رهبری ایران را هم بررسی میکنند، با جدیت بیشتری بررسی میشود. منابعی در تیم انتقال گفتند که تضعیف موقعیت منطقهای تهران و افشاگریهای اخیر در خصوص افزایش چشمگیر میزان اورانیوم غنیشده در اختیار ایران، منجر به پیشبرد این مذاکرات محرمانه داخلی شد. با این حال، آنها خاطرنشان کردند که کار روی این موضوع در مراحل اولیه است. دو منبع آگاه گفتند که ترامپ در گفتوگوهای اخیر خود با بنیامین نتانیاهو، گفت که نگران احتمال هستهای شدن ایران در دوران تصدی خود است و نشان داد که در حال بررسی ابتکارات برای جلوگیری از این امر است. با این حال، ترامپ میخواهد از جنگ دیگری، بهویژه جنگی که شامل ارتش آمریکا میشود، اجتناب کند و حمله به سایتهای هستهای ایران میتواند ایالات متحده و ایران را به مسیر برخورد سوق دهد. دو گزینه کلیدی در گفتوگوهای تیم مطرح شد که برخی از آنها با ترامپ مشورت شد. یکی از آنها افزایش فشار از طریق اعزام نیروها، هواپیماهای جنگی و ناوهای آمریکایی به خاورمیانه است. ایالات متحده همچنین میتواند تسلیحات پیشرفته از جمله بمبهای سنگر شکن را به اسرائیل بفرستد تا قدرت آتش تهاجمی خود را برای امکان حمله به سایتهای هستهای افزایش دهد. تهدید به نیروی نظامی، به ویژه زمانی که با تحریمهای شدید همراه شود، ممکن است ایران را متقاعد کند که چاره دیگری جز انتخاب راه حل دیپلماتیک ندارد. گزینه دیگر استفاده از تهدید واقعی از آن نیروی نظامی برای وادار کردن ایران به تغییر مسیر است. این راهبردی است که ترامپ در اولین دوره ریاست جمهوری خود علیه کره شمالی به کار برد. هنوز مشخص نیست ترامپ چه راهی را انتخاب خواهد کرد. مشاوران ترامپ که از گزینههای نظامی علیه ایران حمایت میکنند، گفتهاند که ایده اصلی حمایت از حملات اسرائیل به سایتهایی مانند نطنز، فردو و اصفهان است و یا احتمال مشارکت ایالات متحده در عملیات مشترک.
منابع صهیونیست گفتند که ابهامات بسیار زیادی در مورد احتمال موفقیت اسرائیل در حمله به سایتهای هستهای که برخی از آنها در اعماق زمین هستند وجود دارد. اما انهدام سامانه پدافند هوایی سوریه آسمان را به روی خلبانان نیروی هوایی در میدان شمالی باز میکند. با طرح این ادعاها در خصوص حمله به ایران، در داخل ایران نیز برخی سخن از بازبینی در دکترین دفاعی و به ویژه دکترین هستهای را مطرح میکنند. پیش از این نیز با ادعای حمله اسرائیل به تاسیسات هستهای ، مقامات نظامی نیز تغییر در دکترین هستهای را در صورت چنین اقدامی مطرح کرده بودند. این در حالی بود که پیشتر این موضوع از در فضای کارشناسی و یا از سوی مقامات سابق مطرح می شد. برای نمونه پس از تهدید رژیم صهیونیستی به حمله به تاسیسات هستهای ایران، سردار احمد حق طلب فرمانده سپاه حفاظت و امنیت مراکز هستهای ایران با تاکید بر امنیت کامل مراکز هستهای کشور در واکنش به تهدید رژیم صهیونیستی گفت: تجدید نظر در دکترین و سیاستهای هستهای جمهوری اسلامی ایران و عدول از ملاحظات گذشته محتمل است.
پس از سقوط دولت اسد در سوریه، احمد نادری نماینده مجلس ایران در توئیتی نوشت: سوریه به دست ترکیب اخوانی-سلفی مدرن شده توسط رسانههای غربی افتاد و شد آنچه نباید میشد. دلایل آن بماند برای بعد. اسد نباید به کشورهای خلیج فارس مخصوصا امارات اعتماد میکرد و ما… استراتژی ایران بعد از این باید بر دو موضوع شکل گیرد: ۱- احیای جبهه زخمی مقاومت و ۲- آزمایش بمب اتمی

از طریق لینک گزارش مرتبط دیگری را نیز مطالعه نمائید :
نظریه عا : بفرموده این مفهوم از قرآن مجید که اگر ترس ، تردید یا سستی در دفاع از حق و حفظ مسلمین از مظالم پیش آید ، یا گوش و هوش به محافظه و بقای رفاه گمراه شود ، مسئولیت آن بیشمار است ، ضرورت دارد الان بهترین اقدامات انجام شود وگرنه بازخواست الهی نزدیک و فروریزی دامنه دار محتمل