چون کاری از دستمان برنمیآید ، توجه مان را به علائم متعددی که آرام آرام جهان را بسمت دره هولناک جنگ هسته ای سوق میدهد جلب نمیکنیم. این علائم چه هستند؟ و چرا اغلب ما بی اعتنا هستیم؟ آیا فقط وقوع یک جنگ هسته ای محدود مانند آنچه در ژاپن بوقوع پیوست ممکن است؟ جنگ هسته ای تمام عیار به چه معناست؟ پیشگویان مهم تاریخ چه میگویند؟ منابع دینی و علمی در مورد وقوع آن چه اشاراتی دارند؟ قرآن و سایر منابع اسلامی چه گفته اند؟ گزینه های ما در برخورد با جنگ هسته ای چیست ؟ و سوالات فراوان دیگر !!
اجازه دهید در یک عبارت دیپلماتیک محتمل بگوئیم! : “جنگ هسته ای اجتناب ناپذیر است”
برای توصیف و مطالعه بیشتر موضوع فوق به کتب عا مراجعه کنید.
در اینجا تنها به یک نکته بسیار مهم اشاره کنیم ، که قرآن کریم در سوره “همزه” به آن اشارت کرده و به ما خبر داده و برحذر میدارد که چرا و چگونه این جنگ نهائی بوقوع میرسد!
برای جلب توجه بهتر شما از نزدیکی گام بگام وقوع جنگ هسته ای ، فقط به چند مورد اخبار و توصیفات جدید زیر توجه کنید :
· اوکراین مسکو را به سمت استفاده از سلاح هستهای سوق میدهد:
رییس جمهوری بلاروس در یک گفتوگوی تلویزیونی با بیان اینکه رییس جمهور روسیه نیروهای اوکراینی را در منطقه کورسک از بین خواهد برد، هشدار داد که تشدید درگیریها در این منطقه، مسکو را به استفاده از سلاحهای هستهای سوق خواهد داد.
الکساندر لوکاشنکو، رییس جمهوری بلاروس در گفتوگو با شبکه تلویزیونی «راسیا -۱» تصریح کرد که مینسک در تلاش برای تقویت مرزهای خود با اوکراین است چرا که مرز دو کشور به شکل بی سابقهای مینگذاری شده است. وی افزود: اوکراین بیش از ۱۲۰ هزار نیروی نظامی در مرز با بلاروس مستقر کرده و مینسک نیز اقدامات متقابلی انجام داده است. لوکاشنکو تاکید کرد پهپادهای اوکراینی به طور مرتب با عبور از خطوط مرزی جنوب شرقی بلاروس، حریم هوایی این کشور را نقض میکنند. وی در واکنش به انهدام پهپادهای اوکراینی بر فراز خاک بلاروس در هفته گذشته گفت: ما پیشتر به آنها هشدار داده بودیم، سامانه پدافند هوایی ما، پهپاد را شناسایی و مهندم کرد. بلاروس برای حفظ مرز و امنیت خود مجبور به واکنش شد. رییس جمهور بلاروس در رابطه با استقرار سامانه موشکی اسکندر روسیه در خاک این کشور نیز خاطرنشان کرد: نیروهای ارتش روسیه مجهز به موشکهایی با کلاهک هستهای بوده و آماده استفاده از این تسلیحات هستند و تشدید درگیریها در منطقه کورسک، مسکو را به استفاده از این تسلیحات سوق میدهد. لوکاشنکو در پایان این گفتوگو تصریح کرد که نیروهای اوکراینی با حمایت لهستان در منطقه کورسک مستقر شدهاند. نیروهای اوکراینی روز سهشنبه ۶ آگوست (۱۶ مرداد) با عبور از مرز روسیه، وارد خاک این کشور شدند و منطقه «کورسک» روسیه هدف حمله گسترده کییف قرار گرفت. ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز هفدهم مرداد حمله اوکراین به زیرساختهای غیرنظامی در کورسک را محکوم کرد و آن را «اقدام تحریکآمیز بزرگ» خواند. در بحبوحه بزرگترین حمله اوکراین به خاک روسیه از زمان آغاز جنگ در سال ۲۰۲۲ (۱۴۰۰)، مسکو روز دوشنبه و در پی تشدید درگیریها در منطقه مرزی کورسک بخشهایی از مناطق مسکونی را از غیرنظامیان تخلیه کرد.

· تصاویر تانکهای لهستان برای جنگ با روسیه!
در پی انتشار ویدیوهای تحرک تانکها و ادوات زرهی در خیابانهای ورشو که برای نمایش ادوات نظامی در لهستان به مناسبت «روز نیروهای مسلح» مصادف با 15 آگوست (25 مرداد ماه) انجام شد، نخستوزیر لهستان گفت: «در حال آمادهشدن برای جنگ با روسیه هستیم!» مشخص نیست منظور لهستان آماده شدن برای حمله به روسیه است یا انتظار دارند روسیه به آنها حمله کند و آنها برای مقابله با روسیه آماده شدهاند. لهستان جزو کشورهای عضو ناتو است و در صورت وقوع چنین جنگی، ناتو مجبور به مشارکت در جنگ است؛ اتفاقی که میتواند جنگ جهانی را رقم بزند. تصاویر سوار کردن تانکها بر کشندهها را میبینید.

· مدودف: مسکو حق اقدام علیه تکتک اعضای ناتو را دارد
دیمیتری مدودف معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه، گفت: چراغ سبز غرب به کییف برای حمله به کریمه به مسکو این حق را داده است تا علیه تک تک اعضای ناتو اقدام کند.
مدودف اظهار کرد: جنایتکاران اوکراینی اعلام کردهاند که به آنها اجازه داده شده است تا هر نوع حمله به تمام اهداف روسیه به ویژه در کریمه را انجام دهند. وی افزود: اگر این موضوع درست باشد که در حال حاضر هیچ دلیلی برای شک در درستی آن وجود ندارد، نشان دهنده شواهد حقوقی مستقیم از همدستی غرب با اوکراین در جنگ علیه روسیه است. مدودف با تاکید بر اینکه اثبات همدستی غرب با اوکراین در جنگ علیه روسیه به مسکو حق به راه انداختن جنگ علیه هر یک از کشورهای عضو ناتو را میدهد، خاطرنشان کرد: این بسیار غمانگیز و تاسفبار است، افسوس که پیشگویی درباره آخرالزمان روز به روز به واقعیت نزدیکتر میشود. معاون رئیس شورای امنیت ملی روسیه در ادامه و در تائید سخنان خود در مورد نزدیک شدن به آخرالزمان، گفت: در آن روزها مردم در جست وجوی مرگ خواهند بود و آن را نخواهند یافت، آرزو خواهند کرد که بمیرند و مرگ از آنها خواهد گریخت. به گزارش ایرنا، مدودف پیشتر نیز درباره خطر آغاز جنگ جهانی سوم هشدار داد و افزود: صادقانه بگویم، به طور قطع بهتر بود آنها [سیگنالها] را میشنیدند. در هر صورت جهان مجبور نبود با تهدید جنگ جهانی سوم روبرو شود. در واقع اینجاست که مخالفان ما فعالانه همه را تحت فشار قرار میدهند. رئیس جمهور پیشین روسیه با اشاره به آنکه “درگیری در اوکراین موضوعی در مقیاس جهانی است”، گفت: آمریکا [از درگیری در اوکراین] پول در میآورد، اروپا ضرر میکند و کل جهان در تنش است. از این منظر تا حدی این درگیری به یک مساله جهانی و درگیری جهانها و مناقشهای بر سر موجودیت کل سیاره تبدیل میشود.

· جهان در حال حرکت به سمت جنگ هستهای است؟
با توجه به وضعیت کنونی جهان برخی کشورها در حال افزایش زرادخانه اتمی خود هستند در این گزارش به بررسی این رویداد خواهیم پرداخت و اینکه آیا با این افزایش سلاحهای اتمی به سمت جنگ هستهای پیش خواهیم رفت یا نه؟ آنچه که در دنیای سیاست همگان خواهان آن هستند صلح است، صلحی پایدار و همیشگی که بتوان با اتکا به آن ثبات سیاسی را در دنیا حفظ کرد و در راستای آن بتوان در راه پیشرفت اقتصاد، به جلو حرکت کرد و توسعه را در ابعاد مختلف برای کشورها به ارمغان آورد. ایده صلح پایدار متعلق به متفکرین لیبرال است آنهایی که جنگ را نه یک قاعده بلکه استثنا در نظر میگیرند؛ اما متأسفانه با مطالعه تاریخ و نگاه به وقایع گذشته و آنچه که در حال حاضر در جریان است به این نتیجه میتوان رسید که جنگ نه یک استثنا بلکه، به یک قاعده در جهان تبدیل شده است. با افزایش درگیرها در خاورمیانه و اروپا کشورها به طور مستمر در حال افزایش بودجههای نظامی خود هستند تا در صورت وقوع درگیری و بحرانهای نظامی بتوانند با تمام قوا مقاومت کرده و پیروز میدان شوند. در دنیای جنگ محور کشورهایی که دارای بهترین سلاحها باشند از شانس خوبی برای پیروزی برخوردار هستند یکی از خطرناکترین و کشندهترین سلاحهایی که میتوان از آن بهره برد بمبهای اتمی است. در دنیا فقط ۹ کشور وجود دارند که صاحب بمبهای اتمی هستند. اکنون با توجه به وضعیت کنونی جهان این کشورها در حال افزایش زرادخانه اتمی خود هستند در این گزارش به بررسی این رویداد خواهیم پرداخت و اینکه آیا با این افزایش سلاحهای اتمی به سمت جنگ هستهای پیش خواهیم رفت یا نه؟
خرابی با تمام قوا : ۶ آگوست (۱۸ مرداد) سالگرد اولین استفاده از سلاح هستهای در جنگ است، در جنگ جهانی دوم ایالات متحده یک بمب اتمی را در بالای هیروشیما ژاپن منفجر کرد و دهها هزار نفر را که اکثریت آنها غیرنظامی بودند، کشت. سه روز بعد، ایالات متحده یک بمب دیگر را بر فراز ناکازاکی منفجر کرد که دوباره دهها هزار نفر را کشت. بعد از استفاده از این سلاح علیه ژاپن، ژاپنیها تسلیم شده و ترک مخاصمه کردند. در حالی که این اولین و تا کنون تنها استفاده از سلاحهای هستهای در جنگ بود، تولید، استقرار و ذخیره سازی آنها تا کنون متوقف نشده است. در حال حاضر تخمین زده میشود که بیش از ۱۲۵۰۰ کلاهک هستهای در دست ۹ کشور باشد. روسیه و ایالات متحده با مجموع بیش از ۱۱۰۰۰ زرادخانه در بالای لیست قرار دارند. سازمان مقابله با انحصار (FAS) در گزارش اخیر خود هشدار داد که کشورها بهجای برنامهریزی برای خلع سلاح هستهای، به نظر میرسد که کشورهای مجهز به این سلاح قصد دارند زرادخانههای بزرگی را برای آینده نامعلوم حفظ کنند. همه این ۹ کشور به مدرن سازی نیروهای هستهای باقی مانده خود ادامه میدهند و گویا همه متعهد به حفظ سلاحهای هستهای برای آینده نامعلوم هستند.
افزایش کلاهکهای هستهای : در اواخر دهه ۸۰ میلادی ایالات متحده و اتحادیه جماهیر شوروی در معاهدهای تحت عنوان منع موشکهای هستهای به توافقی برای کاهش کلاهکهای هستهای دست یافتند. بر طبق این معاهده تعداد ۲۶۹۲ کلاهک نابود شد و به مدت ۱۰ سال از سایتهای هستهای بازرسی به عمل میآمد. در اکتبر سال ۲۰۱۸ دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده به دلیل نقض این پیمان توسط روسیه از این قرار داد خارج شد و افزایش کلاهکها هستهای از سال ۲۰۱۹ دوباره از سر گرفته شد. درحالیکه تصور نمیشود قدرتهای هستهای مانند ایالات متحده و فرانسه زرادخانه خود را از ژانویه ۲۰۲۲ تا ژانویه ۲۰۲۳ افزایش داده باشند، افزایش کلی در تعداد کلاهکهای هستهای ذخیره شده در این دوره در سطح جهانی وجود داشته است. همانطور که آمارها نشان میدهد، چین در خط مقدم افزایش کلاهکها قرار داشته و تخمین زده میشود که ۶۰ سلاح به مجموعه سلاحهای هستهای مستقر یا ذخیره شده خود بین ژانویه ۲۰۲۲ تا ژانویه ۲۰۲۳ اضافه کرده است. به گزارش انستیتو بینالمللی پژوهشهای صلح استکهلم (SIPRI) چین در میانه نوسازی و گسترش زرادخانه هستهای خود قرار دارد. انتظار میرود ذخایر هستهای این کشور در دهه آینده به رشد خود ادامه دهد و برخی پیش بینیها نشان میدهد که حداقل به اندازه تعداد موشکهای بالستیک قاره پیما که در اختیار دارد کلاهک هستهای اضافه میکند. در کشورهای دیگر صاحب سلاح هستهای نیز افزایش تعداد محسوس بوده است کره شمالی، پاکستان و هند سلاحهایی را که در اختیار دارند در مجموع ۸۶ مورد افزایش دادهاند.
افزایش هزینههای تسلیحات هستهای : هزینههای جهانی تسلیحات هستهای در سال ۲۰۲۳ به میزان ۱۳.۴ درصد افزایش یافت. همانطور که گزارش تازه منتشر شده از کمپین بینالمللی برای لغو سلاحهای هستهای (ICAN) نشان میدهد، ایالات متحده با افزایش تقریباً ۱۸ درصدی، بزرگترین افزایش سالانه متناسب را ایجاد کرده است. در رتبه دوم بریتانیا با افزایش ۱۷.۱ درصدی قرار دارد. به گزارش ICNA از سال ۲۰۱۹ که کشورها برنامه افزایش تعداد کلاهکهای هستهای را در دستور کار قرار داده اند تا کنون ۳۸۷ میلیارد دلار برای ساخت و نگهداری تسلیحات هستهای در این دوره پنج ساله هزینه شده است. کل هزینههای تسلیحات هستهای در سال ۲۰۲۳ برابر با ۹۱.۴ میلیارد دلار است. در سال گذشته آمریکا با ۵۱.۵ میلیارد دلار هزینه تسلیحاتی در صدر قرار دارد بعد از آن چین است که ۱۱.۹ میلیارد دلار هزینه کرده. رقابت در رابطه با افزایش توان اتمی در میان کشورها به قدری جدی است که کشورهایی با اقتصاد نسبتا ضعیف مانند پاکستان و کره شمالی در سال ۲۰۲۳ به ترتیب ۱۲.۵ و ۴.۷ درصد بودجههای اتمی خود را افزایش داده اند.
چشمانداز : باتوجهبه برنامههای افزایش توان اتمی در دنیا این احتمال برسی میشود که آیا جهان به سمت یک جنگ هستهای در حرکت است یا نه؟ از زمانی که کشورها به تکنولوژی ساخت سلاح هستهای دست پیدا کردهاند تا کنون فقط یکمرتبه از این بمبها در جنگ استفاده شد آن هم در جنگ جهانی دوم بود. از اساس سلاحهای هستهای نه بهعنوان وسیله برای جنگافروزی بلکه بیشتر ابزاری برای نشاندادن قدرت و بازدارندگی کشورها در مقابل هم بوده است همانند هند و پاکستان. پس افزایش این تسلیحات میتواند یک دوگانی را در رفتار کشورها نشان دهد اول اینکه بمبهای اتمی ابزاری برای نشاندادن قدرت و بازدارندگی و پس از آن ابزاری برای جنگ هستند. اما باتوجهبه افزایش سطح تنشها در سالهای اخیر در اقصینقاط جهان نباید این ایده را از ذهن دور پنداشت که جهان در حال حرکت به سمت یک جنگ اتمی نیست!

· شرح دقیقه به دقیقه جنگ هسته ای آمریکا و کره شمالی؛ مرگ ۵ میلیارد نفر در ۷۲ دقیقه
این داستان ترسناک بر اساس مصاحبههای اختصاصی با مقامات عالیرتبه نظامی، شخصیتهای سیاسی و کارشناسان برجسته، از جمله طراحان سلاحهای هستهای تدوین شده است.
صدها موشک هسته ای از سیلوها و زیردریاییهای هستهای به سوی هدف پرتاب میشوند.
به گزارش روزیاتو، شهرهای آمریکا در آتش میسوزند و میلیونها نفر فوراً از بین رفته و میلیونها نفر دیگر در مدت زمان کوتاهی بر اثر سوختگی و تشعشعات هستهای جان خود را از دست میدهند. این که چگونه این اتفاقات میتوانند در عرض چند دقیقه رخ دهند، موضوع کتاب جدید «جنگ هستهای: یک سناریو» نوشته آنی جاکوبسن، روزنامهنگار تحقیقاتی نامزد جایزه پولیتزر است. این داستان ترسناک بر اساس مصاحبههای اختصاصی با مقامات عالیرتبه نظامی، شخصیتهای سیاسی و کارشناسان برجسته، از جمله طراحان سلاحهای هستهای تدوین شده است.
حدوداً ۳۰ دقیقه طول میکشد که یک موشک بالستیک قارهپیما (ICBM) از یک سوی جهان، برای مثال پکن، مسکو یا کره شمالی به سوی دیگر کره زمین برسد. در پاسخ، آمریکا نیز تحت فرمان رئیسجمهور این کشور، حمله تلافیجویانه خود را آغاز خواهد کرد. با در نظر گرفتن بدترین حالت، تنها ۷۲ دقیقه زمان لازم است تا پنج میلیارد نفر در جهان کشته شوند.
در ادامه، به شرح دقیقه به دقیقه این وقایع می پردازیم:
ساعت ۳:۰۳ بعد از ظهر
در یک میدان خارج از پیونگیانگ، یک موشک بالستیک قارهپیمای هواسونگ-۱۷ کره شمالی موسوم به «هیولا» پرتاب میشود.
ساعت ۳:۰۳ بعد از ظهر، ۶ ثانیه بعد
ماهوارههای وزارت دفاع آمریکا بر فراز کره شمالی تصاویری را به مرکز فرماندهی نظامی ملی در پنتاگون ارسال می کنند.
۶ ثانیه از پرتاب موشک گذشته است.
ساعت ۳:۰۳ بعد از ظهر، ۱۵ ثانیه بعد
در پایگاه فضایی باکلی در ایالت کلرادو، خلبانان جنگنده به سمت جتهای روی باند فرودگاه میدوند.
سنسورهای ماهوارهای در حال نظارت بر موشک های در حال پرواز هستند.
ساعت ۳:۰۴ بعد از ظهر
رهبران آمریکا در مقر فرماندهی استراتژیک ایالات متحده (STRATCOM)، شروع به بحث درباره حمله تلافیجویانه میکنند. زیرا سیاست ایالات متحده این است که به محض هشدار، پرتاب انجام شود.
ساعت ۳:۰۴ بعد از ظهر
در پایگاه فضایی پترسون در ایالت کلرادو، رهبران فرآیند برقراری ارتباط با رئیسجمهور را آغاز میکنند.
ساعت ۳:۰۵ بعد از ظهر
در مرکز فرماندهی نظامی ملی در پنتاگون، رهبران برای واکنش به حمله و تماس با رئیسجمهور آماده میشوند.
ساعت ۳:۰۶ بعد از ظهر
وزیر دفاع به رئیسجمهور میگوید که کره شمالی یک موشک به سوی ایالات متحده پرتاب کرده است.
ساعت ۳:۱۰ بعد از ظهر
موشکهای رهگیر در شهر فورت گریلی آلاسکا، به فضا پرتاب میشوند تا از رسیدن موشک به هدف جلوگیری کنند. اما این پروژه به سرانجام نمیرسد؛ زیرا رهگیری یک موشک بالستیک قارهپیما بسیار پیچیده است.
ساعت ۳:۱۲ بعد از ظهر
ایستگاههای راداری در ایستگاه فضایی کلیر در آلاسکا، اولین تصویر واضح از موشک را دریافت و تایید میکنند که هدف موشک، واشنگتن است.
ساعت ۳:۱۳ بعد از ظهر
در کاخ سفید، یکی از دستیاران به دیدار رئیس جمهور می رود و کیفی به نام فوتبال هسته ای همراه دارد، کیفی حاوی کد هایی که برای تایید یک حمله هسته ای تلافی جویانه لازم است.
رئیسجمهور آمریکا تصمیم میگیرد که بمبافکنها را به پرواز درآورد و آمادهباش هستهای DEFCON-1 به ارتش ایالات متحده می دهد.
ساعت ۳:۱۵ بعد از ظهر
در پایگاه نیروی هوایی اندرسن، بمبافکنهای B-2، هر یک با ۱۶ بمب هستهای به پرواز در میآیند.
ساعت ۳:۱۷ بعد از ظهر
رئیسجمهور آمریکا توسط تیم ضد حمله به یک هلیکوپتر سیکورسکی منتقل میشود تا او را از حمله هستهای در امان نگه دارند.
ساعت ۳:۲۰ بعد از ظهر
یک موشک دیگر پرتابشده از زیردریایی شناسایی میشود؛ یک موشک بالستیک کوتاهبرد KN-23 از کره شمالی که با سرعت شش برابر صوت به سوی جنوب ایالت کالیفرنیا در حال پرواز است.
ساعت ۳:۲۲ بعد از ظهر
کلاهک هستهای KN-23 روی هدف خود در نیروگاه دیابلو در ایالت نوادا منفجر شده و باعث ایجاد آتشسوزی وسیع و ابر قارچی می شود و آغازگر ذوب هسته اتمی است.
ساعت ۳:۲۴ بعد از ظهر
رئیسجمهور آمریکا در کاخ سفید، فرمان حمله هستهای تلافیجویانه با ۵۰ موشک بالستیک قارهپیمای Minuteman III و هشت موشک زیردریایی-پرتاب Trident به سوی کره شمالی را صادر میکند که هدف آن ها مقر رهبری، تأسیسات جنگی و تاسیسات پرتاب موشک این کشور است.
ساعت ۳:۲۷ بعد از ظهر
۵۰ موشک هستهای Minuteman از تأسیسات موشکی در ایالت وایومینگ به فضا پرتاب میشوند که هدف آنها کره شمالی است.
ساعت ۳:۳۶ بعد از ظهر
موشک بالستیک کره شمالی به پنتاگون برخورد کرده و یک آتشسوزی گسترده ایجاد میکند و بیش از یک میلیون نفر را بلافاصله میکشد.
ساعت ۳:۳۷ بعد از ظهر
در مرکز کنترل ماهوارهای Serpukhov-15 در استان کالوگا در روسیه، موشکهای بالستیک آمریکایی شناسایی شده و به فرماندهی نظامی گزارش میشود.
موشکهای بالستیک آمریکایی باید از فراز خاک روسیه عبور کنند تا به کره شمالی برسند.
ساعت ۳:۳۹ بعد از ظهر
در نبراسکا، فرماندهی راهبردی ایالات متحده آمریکا سوار هواپیمای روز قیامت E-4B Nightwatch، یک بوئینگ ۷۴۷ نظامی با ابزارهای فرماندهی داخل هواپیما میشود.
این هواپیما به فرماندهان ایالات متحده اجازه میدهد که حتی در صورت نابودی بسیاری از پایگاهها و شهرها به صدور دستورات ادامه دهند.
ساعت ۳:۴۸ بعد از ظهر
در فاصله ۸ هزار کیلومتری از واشنگتن، در مجتمع موشکی Dombarovsky در جنوب غربی سیبری، دربهای سیلوها باز و موشکهای بالستیک روسیه آماده پرتاب میشوند.
ساعت ۳:۴۸ بعد از ظهر
ماهوارهها در فضا، صدها موشک بالستیک روسیه که از سیلوها و پرتابگرهای متحرک پرتاب میشوند را شناسایی کرده و به مرکز دادههای هوافضا در کلرادو هشدار میدهند.
ساعت ۳:۵۱ بعد از ظهر
سه زیردریایی روسی در دریای قطب شمال ظاهر میشوند تا موشکهای بالستیک خود را به سوی ایالات متحده پرتاب کنند.
ساعت ۳:۵۳ بعد از ظهر
فرماندهی راهبردی ایالات متحده آمریکا، فرمان حمله هستهای گسترده در پاسخ به حمله روسیه را صادر می کند.
ساعت ۳:۵۴ بعد از ظهر
در پایگاههای هوایی ناتو در آلمان، هلند، ایتالیا و ترکیه، خلبانان سوار هواپیماهای مجهز به بمبهای هستهای میشوند تا مأموریت خود علیه روسیه را انجام دهند.
ساعت ۳:۵۴ بعد از ظهر
۳۲ کلاهک هستهای پرتابشده از زیردریاییها به پیونگیانگ اصابت کرده و این شهر را به طور کامل تخریب می کنند، تقریباً تمامی سه میلیون ساکن پیونگ بانگ فوراً جان خود را از دست می دهند.
ساعت ۴:۰۰ بعد از ظهر
مقر فرماندهی استراتژیک ایالات متحده همراه با پایگاه نیروی هوایی Offutt در نبراسکا توسط موشکهای هستهای روسی مورد اصابت قرار میگیرد. تعدادی کلاهک ۱۰۰ کیلوتنی به اهداف نظامی در سراسر ایالات متحده اصابت میکنند.
ساعت ۴:۰۰ بعد از ظهر
موشکهای پرتابشده از زیردریاییهای روسی به پایگاههای ناتو در سراسر اروپا اصابت میکنند.
ساعت ۴:۱۴ بعد از ظهر
بیش از هزار کلاهک هستهای روسیه در بمباران بی وقفه ۲۰ دقیقهای به اهداف خود در آمریکا برخورد میکنند. صدها شهر به خاکستر تبدیل شده و صدها میلیون نفر در سراسر اروپا کشته میشوند.